Vacatures

Vacature: Tekenaar/werkvoorbereider Cinema & Studio interieurbouw

 

Regio:  Zuid-Holland

Functie informatie

Ben jij creatief, gedreven en heb je oog voor detail? Ben je flexibel en houdt je ervan om de spin in het web te zijn? Kun jij zowel zelfstandig als in teamverband werken? Dan ben jij vast en zeker de juiste persoon om ons team te versterken.

Wij zoeken een tekenaar/werkvoorbereider interieurbouw die nu ècht toffe en unieke projecten wil gaan realiseren. Ben jij dat? Kom dan snel bij Mutrox cinema’s en studio’s bouwen!

Wie zijn wij?

Mutrox is dè specialist voor ontwerp, bouw en realisatie van (private) cinema’s en studio’s. Wij werken al 15 jaar aan de meest bijzondere cinema’s en studio’s voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Elk project is met recht uniek te noemen. Ons uitgangspunt is dat een ruimte perfect moet klinken om de optimale film- en geluidsbeleving te krijgen. Wij bouwen een cinema of studio van A tot Z en hebben daarom, naast veel kennis van akoestiek en audio/video techniek, ook een eigen interieurbouw werkplaats. Daarmee onderscheiden we ons in de markt. Voor versterking van ons team zijn we dan ook op zoek naar een all-round tekenaar/werkvoorbereider interieurbouw. (Natuurlijk met passie voor unieke cinema en studio interieurs).

 

Wie ben jij?

Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een creatieve all-round tekenaar/werkvoorbereider, die een concept ontwerp kan vertalen in een 3D model en uitwerken tot een detail ontwerp, inclusief CNC programmering, zaaglijst etc. Daarnaast draai je je hand er niet voor om, om zo nu en dan zelf in de werkplaats te staan.

Je bent enthousiast en energiek en kan goed overweg met de hectiek van een klein projectenbedrijf. Daarnaast vind je het leuk om bij te dragen aan de verdere groei en ontwikkeling van Mutrox als bedrijf.

Je komt te werken in een jong, klein team. Dat betekent ook dat er nog veel ruimte is om je eigen werkzaamheden vorm te geven en de processen binnen Mutrox verder in te richten. We vinden het leuk als je daar een actieve rol in neemt!

 

Wat ga je doen?

Jij bent een creatieve, hands-on duizendpoot. Jij zet een schetsontwerp om in een 3D model. Dat betekent ook: de ruimte voor de nieuwe cinema of studio inmeten bij de klant op locatie. Vervolgens werk je het ontwerp van de volledige cinema of studio uit tot een maakbaar detail ontwerp. Je bereidt de productie ervan (die we intern kunnen doen of uitbesteden bij een van onze partners) voor. Soms produceren we de interieurdelen ook zelf.

Je kan overweg met 3D tekenen in bv SketchUp, GStarCad of AutoCad. Je vindt het leuk om wat je hebt uitgewerkt af en toe ook zelf te produceren in onze werkplaats, naast dat je anderen (intern of extern) aan stuurt om dit te doen. Je zorgt dat de juiste materialen op tijd binnen zijn en alle informatie beschikbaar is om het interieur èn de volledige cinema te kunnen bouwen.

 

Wat neem je mee?

 • Je weet van aanpakken en je toont eigen initiatief;
 • Je hebt ervaring in de werkvoorbereiding (en werkplaats) in de houtbewerkings/meubelindustrie;
 • Je bent bekend met het werken met tekenprogramma’s zoals Sketchup, GStarCad en/of AutoCad;
 • Je hebt ervaring met het inmeten en uitwerken van projecten;
 • Je houdt ervan om de spin in het web te zijn, een project van A tot Z te regelen en tot een succes te brengen;
 • Je ziet geen problemen maar uitdagingen die opgelost kunnen worden;
 • Als je in bezit bent van een relevante opleiding of ervaring dan heb je een streepje voor!
 • Ook als je minder ervaring hebt maar je graag verder wilt ontwikkelen en leergierig bent nodigen we je van harte uit te reageren!

En misschien heb je zelfs wel een passie voor film en muziek…

 

Wat wij je bieden

 • Een marktconform salaris passend bij je ervaring tussen de €2.800,- en €3.900,- obv 40hr/wk.
 • 25 vrije dagen en 8% vakantiegeld.
 • Een km vergoeding of auto van de zaak.
 • Werken in een jong en energiek team dat samen de schouders er onder zet om Mutrox verder te laten groeien!