In Portugal zijn er drie grote spelers die akoestische panelen aanbieden. Vicoustic is naast ATP en JOCAVI het derde merk en wij zijn nu officieel dealer! Ze zijn vooral bekend voor hun bijzonder mooie vormgeving en de academische benadering van akoestische behandelingen. Het merk is een echte uitblinker in akoestische aanpassingen op gebied van prijs en prestatie! 

Wij willen graag van de gelegenheid gebruik maken om hier een product van Vicoustic in de schijnwerpers te zetten, namelijk de Multi Fusor DC2!

Vicoustic Multi Fusor DC2

De tweedimensionale diffuser is opgebouwd uit een hoge densiteit Polystyreen schuim en is daardoor erg licht. De diffuser is dan ook gemakkelijk tegen wanden en plafonds te plaatsen. De Multi Fusor DC2 werkt daarnaast op midden en hoge frequenties. Om die reden is hij uitermate geschikt voor ruimtes die door te veel absorptie ‘droog’ zijn gaan klinken. Met deze betaalbare Multi Fusor creëert u een frisse klank zonder ‘slap echo’s’ of ‘flutter’!

Naast al deze voordelen op technisch gebied ziet de Multi Fusor DC2 er ook nog eens heel mooi uit. Het ontwerp past namelijk in elk studiodesign of zelfs in een home cinema of luisterruimte. U kunt de Multi Fusor ook met watergedragen verf in elke kleur schilderen, zodat hij perfect in uw interieur past. De panelen zijn overigens eenvoudig te plakken met de Vicoustic Flexiglue.

Geïnteresseerd in Vicoustic studioakoestiek?

Wij adviseren u graag over het gebruik van Vicoustic-producten in uw studio, home cinema of luisterruimte. Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 0186 65 40 55 of via e-mailadres sales@mutrox.com.

Mutrox is officieel dealer van de producten van Vicoustic!

door | aug 19, 2015 | Nieuws