Vacatures

Vacature: Werkplaatstimmerman / Meubelmaker voor studiobouw en thuisbioscopen

 

Regio:  Zuid-Holland

Functie informatie

Ken je die ultieme filmbeleving in de bioscoop? Dat je het gevoel hebt helemaal in de film te zitten. De indrukwekkende filmmuziek die van alle kanten op je afkomt. Dat gevoel brengen wij bij mensen thuis. En daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Wij zoeken een werkplaatstimmerman/ meubelmaker die de onderdelen voor de perfecte thuisbioscoop of studio kan maken. Denk aan akoestische panelen en meubels tot het complete interieur. Je werkt in onze werkplaats in Numansdorp, waar ook de showroom met demoruimtes is.

 

Functie eisen:

  • Bekend met alle standaard houtbewerkingsmachines
  • Kunnen lezen van (bouw)tekeningen
  • Nauwkeurige en zelfstandige werker
  • Communicatief vaardig
  • Doorzetter
  • Minimaal 3 jaar werkervaring
  • Affiniteit voor muziek, films en audio- en/of videoapparatuur
  • Een rijbewijs en beschikking hebben over een auto is een sterke pre

 

Wij zoeken

Voor deze functie zoeken wij iemand die een echte vakman is. Een energiek iemand, zonder 9 tot 5 mentaliteit, die het leuk vindt om in een jonge en sterk groeiende organisatie te werken. Je houdt van die bijzondere filmbeleving en bent een harde werker. Je bent verantwoordelijk en je werkt nauwkeurig.

 

Wij bieden

Een marktconform salaris en werken in een dynamische omgeving met leuke collega’s en een waanzinnig product!

Over Mutrox

Mutrox is specialist in de bouw van thuisbioscopen en studio’s. We realiseren het ultieme gevoel van beeld en geluid in een ruimte, privé en zakelijk. Mutrox geeft akoestisch advies, ontwerpt het interieur, verzorgt de productie en levert high-end audio- en videoapparatuur.

Voor studio’s is Mutrox toonaangevend op het gebied van maatwerk studio bouw, akoestiek, studio ontwerp en studio meubilair. Voor home cinema’s geldt alleen de hoogst haalbare kwaliteit voor een intense home-cinema-beleving; van akoestiek, meubilair en apparatuur tot volledig turn-key cinema’s.

Het kantoor, de werkplaats en de showroom zijn gevestigd in Numansdorp (zuid-Holland)

 

Belangstelling?

Is deze functie iets voor jou? Reageer dan snel! Stuur je motivatie en cv naar werken@mutrox.com t.a.v. Arno van Emmerik. Of bel voor vragen naar 0186-654055. Meer informatie over ons werk en onze projecten vind je op www.mutrox.com.

 

LET OP! Alleen persoonlijke en met aandacht opgestelde sollicitaties worden serieus gelezen en beantwoord.
Op ‘automatische’ sollicitaties gegenereerd door Vacaturebank wordt niet gereageerd.