Vacatures

Vacature: Projectleider voor Studiobouw & Thuisbioscopen

Regio:  Zuid-Holland

Projectleider voor studiobouw & thuisbioscopen

Ken je die ultieme filmbeleving in de bioscoop? Dat je het gevoel hebt helemaal in de film te zitten. De indrukwekkende filmmuziek die van alle kanten op je afkomt. Dat gevoel brengen wij bij mensen thuis. En daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Jouw werkzaamheden

We zoeken namelijk een Projectleider die de realisatie van onze home cinema’s en studio’s begeleidt.

Hiervoor heb je ervaring in de (stand)bouw én ervaring of affiniteit met AV-installaties. Je hebt de leiding over de totale uitvoering van meerdere projecten. Samen met de project assistent ben je het aanspreekpunt voor de klant en stuur je de werkvoorbereiding, productie en de zzp’ers op locatie aan.

Je zorgt voor een correcte opvolging en verdeling van informatie aan de betrokken personen. Je bent alert op deadlines en afspraken met alle betrokken partijen dankzij je sluitende planning.

Op basis van de tekening en opdrachtomschrijving ben je in staat om onder andere de planning, projectomschrijving en materiaallijst te maken en om de juiste mensen in te zetten. Jouw ervaring met bouw/standbouw en AV-installaties zorgt ervoor dat je problemen al signaleert voor ze kunnen ontstaan. Je gaat ook naar de projecten op locatie en neemt soms deel aan bouwvergaderingen.

 Functie eisen

  • Werkervaring in de bouw of standbouw en nu ervaring als projectleider.
  • Je bent energiek, zonder 9 tot 5 mentaliteit, en vindt het leuk om in een jonge en sterk groeiende organisatie een belangrijke coördineerde rol te vervullen.
  • Je hebt je werk goed geregeld en neemt werk uit handen zodat alle werknemers kunnen doen waar ze goed in zijn.
  • Minimaal HTS Bouwkunde op werk- of denkniveau.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en goed in Engels in woord en geschrift.
  • Je kunt overweg met Autocad (minimaal tekening lezen en bematen), Microsoft Word, Excel, Outlook en planningssoftware.
  • Genoeg ervaring om de draad snel op te pakken binnen ons bedrijf en zelfstandig te werken.
  • Voor ons is het heel belangrijk dat je passie hebt voor muziek, films en ervaring en affiniteit hebt met AV-installaties.

Wij bieden

Een marktconform salaris en alle ruimte om je te ontwikkelen en mee te denken in de strategie en groei van het bedrijf. Je werkt in een dynamische omgeving met leuke collega’s en een waanzinnig product!


Over Mutrox

Mutrox is specialist in de bouw van thuisbioscopen en studio’s. We realiseren het ultieme gevoel van beeld en geluid in een ruimte, privé en zakelijk. Mutrox geeft akoestisch advies, ontwerpt het interieur, verzorgt de productie en levert high-end audio- en videoapparatuur.

Voor studio’s is Mutrox toonaangevend op het gebied van maatwerk studio bouw, akoestiek, studio ontwerp en studio meubilair. Voor home cinema’s geldt alleen de hoogst haalbare kwaliteit voor een intense home-cinema-beleving; van akoestiek, meubilair en apparatuur tot volledig turn-key cinema’s.

Het kantoor, de werkplaats en de showroom zijn gevestigd in Numansdorp (zuid-Holland)

 

Belangstelling?

Is deze functie iets voor jou? Reageer dan snel! Stuur je motivatie en cv naar werken@mutrox.com of bel voor vragen naar 0186-654055. Meer informatie over ons werk en onze projecten vind je op www.mutrox.com.

LET OP! Alleen persoonlijke en met aandacht opgestelde sollicitaties worden serieus gelezen en beantwoord. 
Op ‘automatische’ sollicitaties gegenereerd door Vacaturebank wordt niet gereageerd.