Harm Eurlings

Alle projecten waaraan we tot nu toe een bijdrage hebben mogen leveren hebben iets ´bijzonders’. Vaak heeft dat te maken met het persoonlijke contact, onze mate van betrokkenheid of de ongecompliceerde creatieve benadering die – in dienst van het project – tot onverwachte wendingen kan leiden. We staan daar zelf niet altijd bij stil omdat het voor ons bijna een vanzelfsprekendheid is. Daarom is het goed om van tijd tot tijd eens een opdrachtgever aan het woord te laten.

Project Details

Client Harm Eurlings

Harm Eurlings is engineer, muzikant en gastdocent aan de SAE en sinds kort de trotse bezitter van een Mutrox custom built mixingroom aan huis.

“Bij Mutrox begrijpen ze dat het niet gaat om een geluidscabine, maar om een werkplek. En dan ook nog eens een werkplek waar de sfeer en de ergonomie moeten uitnodigen tot het werk dat er gedaan gaat worden,” aldus Harm. “Natuurlijk zorgt Mutrox voor een goede constructie van de geluidscabines en studiomeubels, maar onderscheidend is dat ze zich daarbij altijd blijven verplaatsen in de positie van de klant. En dus zijn ze vooral bezig met de vraag: wat is beste oplossing om tot een optimale audio-werkplek te komen?

 

“Wat ik daarbij echt bijzonder vind, is dat als de goede oplossing is gevonden er dan nog eens wordt gekeken of er niet een nog betere oplossing bedacht kan worden! Het creatief (mee)denken stopt niet bij goed genoeg, maar pas bij optimaal haalbaar.

 

Deze creativiteit van de mensen van Mutrox werkt aanstekelijk en ik denk dat ze daarom zo’n goede aansluiting vinden bij de creatieve professionals waaraan ze hun diensten aanbieden.”