Vacatures

Vacature: Office Manager / Project assistent voor studiobouw en thuisbioscopen

 

Regio:  Zuid-Holland

Ken je die ultieme filmbeleving in de bioscoop? Dat je het gevoel hebt helemaal in de film te zitten. De indrukwekkende filmmuziek die van alle kanten op je afkomt. Dat gevoel brengen wij bij mensen thuis. En daar hebben we jouw hulp bij nodig.

 

Jouw werkzaamheden

We zoeken een energieke office manager/ project assistent voor onze vestiging in Numansdorp. Maar niet zomaar één. Je kunt als geen ander het overzicht bewaren en vooral veel dingen tegelijk regelen. Zowel op kantoor als voor de lopende projecten. Je bent verantwoordelijk, neemt initiatief, schrikt niet van chaos en deadlines. Je laat niets aan het toeval over, maar zorgt dat het geregeld is.

Dankzij jouw inzet en organisatietalent lopen projecten volgens planning. Samen met de projectleider ben je het aanspreekpunt voor de klant en werk je nauw samen met de werkvoorbereiding, het productieteam en de zzp’ers op locatie aan. Jullie weten alles van de lopende projecten en brengen deze met het gehele team tot een succes. Daarnaast ondersteun je het salesteam en de directie waar nodig.

Een bezoek aan onze nieuwe showroom is een echte beleving voor klanten. Jij zorgt dat een bezoek goed voorbereid is en de showroom er top uitziet. Je ontvangt met het salesteam de klanten en draagt bij aan deze onvergetelijke ervaring.  

 

Functie eisen

  • Je bent een echt organisatietalent. Je signaleert, neemt initiatief en dubbelcheckt om zeker te weten dat alles goed geregeld is.
  • Voor ons is het heel belangrijk dat je passie hebt voor muziek, films en ervaring of affiniteit hebt met AV-installaties.
  • Je hebt ervaring met projecten in de bouw en/of stand- en interieurbouw.
  • Je bent energiek, zonder 9 tot 5 mentaliteit.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en goed in Engels in woord en geschrift.
  • Je kunt overweg Microsoft Word, Excel en Outlook.
  • Overweg kunnen met Autocad (minimaal tekening lezen en bematen) is een pre.
  • Je bent ervaren genoeg om de draad snel op te pakken binnen ons bedrijf en zelfstandig te werken.

 

Wij bieden

Een marktconform salaris en werken in een dynamische omgeving met leuke collega’s en een waanzinnig product!

 

Over Mutrox

Mutrox is specialist in de bouw van thuisbioscopen en studio’s. We realiseren het ultieme gevoel van beeld en geluid in een ruimte, privé en zakelijk. Mutrox geeft akoestisch advies, ontwerpt het interieur, verzorgt de productie en levert high-end audio- en videoapparatuur.

Voor studio’s is Mutrox toonaangevend op het gebied van maatwerk studio bouw, akoestiek, studio ontwerp en studio meubilair. Voor home cinema’s geldt alleen de hoogst haalbare kwaliteit voor een intense home-cinema-beleving; van akoestiek, meubilair en apparatuur tot volledig turn-key cinema’s.

Het kantoor, de werkplaats en de showroom zijn gevestigd in Numansdorp (zuid-Holland)

Belangstelling?

Is deze functie iets voor jou? Reageer dan snel! Stuur je motivatie en cv naar werken@mutrox.com of bel voor vragen naar 0186-654055. Meer informatie over ons werk en onze projecten vind je op www.mutrox.com.

 

LET OP! Alleen persoonlijke en met aandacht opgestelde sollicitaties worden serieus gelezen en beantwoord.
Op ‘automatische’ sollicitaties gegenereerd door Vacaturebank wordt niet gereageerd.