In Portugal zijn er drie grote spelers die akoestische panelen aanbieden. Vicoustic is naast ATP en JOCAVI het derde merk en wij zijn nu officieel dealer! Vicoustic is door de bijzonder mooie vormgeving en door de academische benadering van akoestische behandelingen van studioruimtes en andere ruimtes waar akoestische aanpassingen gewenst zijn, een uitblinker in prijs en prestatie.

Wij willen van de gelegenheid gebruik maken om hier een product van Vicoustic in de schijnwerpers te zetten.

Vicoustic Multi Fusor DC2

De Vicoustic Multi Fusor DC2 is een tweedimensionale diffuser die is opgebouwd uit een hoge densiteit Polystyreen schuim. Door het lichte gewicht van de Vicoustic Multi Fusor DC2 is deze gemakkelijk tegen wanden en plafonds te plaatsen. De Vicoustic Multi Fusor DC2 werkt op midden en hoge frequenties en is aan te bevelen in ruimtes waar door middel van teveel absorptie de ruimte te ‘droog’ is gaan klinken. Met deze betaalbare Vicoustic Multi Fusor, die met water gedragen verf in elke kleur te schilderen is, creëert u een frisse klank zonder nadelige ‘slap echo’s’ of ‘flutter’.

Buiten al deze voordelen ziet de Vicoustic Multi Fusor er ook nog eens heel mooi uit. Het ontwerp past eigenlijk in elk studiodesign of zelfs in een home cinema of luisterruimte. De panelen zijn eenvoudig te plakken met de Vicoustic Flexiglue.

Geïnteresseerd in Vicoustic Studioakoestiek?

Neem contact op voor meer informatie.

Mutrox Officieel dealer van Vicoustic!

door | aug 19, 2015 | Nieuws